Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

How to build and retain a strong Employer Brand

Ένα ισχυρό Employer brand αποτελεί πόλο έλξης για τα ικανότερα στελέχη της αγοράς και τα νέα ταλέντα, εδραιώνει την παραμονή, την ανάπτυξη και την αυξημένη τους απόδοση στην επιχείρηση και, ιδίως όταν συνδυάζεται έξυπνα με το Corporate brand, μετατρέπει τους εργαζομένους στους ισχυρότερους πρεσβευτές της. Δεν είναι τυχαίο ότι το πεδίο του ανταγωνισμού για τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις διεθνώς, παίζεται πλέον στην ξεχωριστή φήμη τους ως εργοδότη.

H Boussias Communications και το HR Professional παρουσιάζουν το πρώτο συνέδριο που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Employer Branding, τη στρατηγική με την οποία οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται την επωνυμία τους ως εργοδότη εντός και εκτός του οργανισμού, με στόχο να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους καλύτερους εργαζομένους, αλλά και να αυξήσουν το engagement τους.

Για το σκοπό αυτό φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον κορυφαίο expert στον τομέα του Employer Brand Management, Richard Mosley. O Mosley θα συνδυάσει την πολυετή συμβουλευτική και συγγραφική εμπειρία του με την τεχνογνωσία της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας employer branding, Universum, παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσης για να καταστήσετε τον οργανισμό σας τον πιο ανταγωνιστικό και ελκυστικό εργοδότη στην αγορά.

Θεματικές ενότητες

  • The fundamentals of effective employer branding: Ο Richard Mosley θα εξηγήσει τις βασικές αρχές που πρέπει να ακολουθήσετε για να θεμελιώσετε ένα αποτελεσματικό employer brand στον οργανισμό σας. Και θα αποκαλύψει, με βάση την πολυετή εμπειρία του, τα σημαντικότερα “do’s” & “don’t’s”.
  • Developing your Employee Value Proposition: Στην ενότητα αυτή θα αναλυθεί βήμα προς βήμα όλη η μεθοδολογία που απαιτείται για να χτίσετε με αποτελεσματικό τρόπο τη μοναδική πρόταση αξίας σας ως Εργοδότη (Employer Value Proposition-EVP). Θα δοθεί έμφαση στην εσωτερική και την εξωτερική έρευνα, στην ανάλυση του ανταγωνισμού, στη διατμηματική συνεργασία και τη σωστή διαχείριση όλων των εμπλεκομένων μερών.
  • Employer Brand activation and measurement: Μια πολύ σημαντική ενότητα για τα εργαλεία και τις πρακτικές που πρέπει να υιοθετήσετε για να ενεργοποιήσετε το EVP σας (creative expression, content development, media planning, brand activation κ.ά.). Η ενότητα θα επικεντρωθεί και στη μέτρηση της απόδοσης της επένδυσής σας, μέσα από συγκεκριμένα KPIs και metrics.
  • Επιπλέον, στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι πρόσφατες τάσεις, οι βέλτιστες πρακτικές και επιτυχημένα case studies στον τομέα του employer branding, προσφέροντας σημαντικά εργαλεία στη διάθεση των επιχειρήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

HR Directors & Managers Recruitment Directors & Managers Talent Directors & Managers Internal Communications Directors & Managers Corporate Communications Directors & Managers Marketing Directors & Managers Training & Development Managers HR Business Partners Παρόχους υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού

Σχετικά άρθρα

Ομιλητές

Keynote Speaker Richard Mosley Ο Richard Mosley θεωρείται αυθεντία στον τομέα του Employer Brand Management. Κατέχει τη θέση του Global Head of Strategy & Advisory στην εξειδικευμένη στον τομέα διεθνή συμβουλευτική εταιρεία, Universum και διαθέτει 25ετή συμβουλευτική εμπειρία σε έργα ανάπτυξης employer branding σε εταιρείες όπως οι BP, Coca-Cola, Ferrero, GSK, HSBC, LEGO, L’Oreal, PepsiCo, Santander, Unilever κ.ά.
Αριστοτέλης Αλεξόπουλος Ο Αριστοτέλης Αλεξόπουλος είναι επαγγελματίας της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με σημαντική εμπειρία σε όλες τις περιοχές του HR management (HR generalist), από την επιλογή και προσέλκυση του προσωπικού μέχρι την εκπαίδευση και ανάπτυξή του, και από την ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων performance management μέχρι τη διαχείριση του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.
Κώστας Ιωαννίδης Ο Κώστας Ιωαννίδης είναι Οικονομολόγος, κάτοχος Executive ΜΒΑ και Advanced Diploma in Leadership & Executive Coaching.
Ηρώ Μέλλιου Η Ηρώ Μέλλιου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών με ειδίκευση σε θέματα Management Learning από το Lancaster University της Μεγάλης Βρετανίας.

Σχετικά άρθρα του Richard Mosley

How the Best Global Employers Convince Workers to Join and Stay
Companies spend a lot of time and money building strong brands to win over customers—but they often fall short when it comes to strengthening their employer reputation to win talent.

Διαβάστε εδώ

CEOs Need to Pay Attention to Employer Branding
As the global economy picks up, there is growing concern among CEOs about finding and keeping the best talent to achieve their growth ambitions.

Διαβάστε εδώ

  • XΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team