Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ηρώ Μέλλιου

Head of Centers of Expertise, Vodafone

Ηρώ Μέλλιου
Ηρώ Μέλλιου

Η Ηρώ Μέλλιου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών με ειδίκευση σε θέματα Management Learning από το Lancaster University της Μεγάλης Βρετανίας.

Εντάχθηκε στην KPMG Ελλάδος το 1996 ως Σύμβουλος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και σταδιακά εξελίχθηκε στο ρόλο της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας. Από το Σεπτέμβριο του 2016 εργάζεται στη Vodafone σαν Head of HR Centers of Expertise. Από την θέση της στην Vodafone Ελλάδας, η Ηρώ έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό προγραμμάτων και την εφαρμογή πολιτικών με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των εργαζομένων.

Έχει αναλάβει τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών και προγραμμάτων που αφορούν σε θέματα οργανωσιακής απόδοσης, προσέλκυσης και ένταξης στελεχών, ανάπτυξης, διαχείρισης απόδοσης και καριέρας των εργαζομένων καθώς και των ανταμοιβών και της επιβράβευσης τους. Δουλεύει σε συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών Vodafone και τοπικές ομάδες για την εισαγωγή όλων των πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού στην ψηφιακή εποχή.

Ομιλητές

Keynote Speaker Richard Mosley Ο Richard Mosley θεωρείται αυθεντία στον τομέα του Employer Brand Management. Κατέχει τη θέση του Global Head of Strategy & Advisory στην εξειδικευμένη στον τομέα διεθνή συμβουλευτική εταιρεία, Universum και διαθέτει 25ετή συμβουλευτική εμπειρία σε έργα ανάπτυξης employer branding σε εταιρείες όπως οι BP, Coca-Cola, Ferrero, GSK, HSBC, LEGO, L’Oreal, PepsiCo, Santander, Unilever κ.ά.
Αριστοτέλης Αλεξόπουλος Ο Αριστοτέλης Αλεξόπουλος είναι επαγγελματίας της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με σημαντική εμπειρία σε όλες τις περιοχές του HR management (HR generalist), από την επιλογή και προσέλκυση του προσωπικού μέχρι την εκπαίδευση και ανάπτυξή του, και από την ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων performance management μέχρι τη διαχείριση του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.
Κώστας Ιωαννίδης Ο Κώστας Ιωαννίδης είναι Οικονομολόγος, κάτοχος Executive ΜΒΑ και Advanced Diploma in Leadership & Executive Coaching.
Ηρώ Μέλλιου Η Ηρώ Μέλλιου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών με ειδίκευση σε θέματα Management Learning από το Lancaster University της Μεγάλης Βρετανίας.
  • XΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team