Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Αριστοτέλης Αλεξόπουλος

Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

Αριστοτέλης Αλεξόπουλος
Αριστοτέλης Αλεξόπουλος

Ο Αριστοτέλης Αλεξόπουλος είναι επαγγελματίας της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με σημαντική εμπειρία σε όλες τις περιοχές του HR management (HR generalist), από την επιλογή και προσέλκυση του προσωπικού μέχρι την εκπαίδευση και ανάπτυξή του, και από την ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων performance management μέχρι τη διαχείριση του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

Σήμερα είναι Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Έχει υπάρξει μέλος της ομάδας που εισήγαγε και διοργάνωσε τον διαγωνισμό Best Workplaces στην Ελλάδα το 2003 και από τότε σταθερός αξιολογητής του διαγωνισμού. Είναι απόφοιτος του ALBA (MBA και MSc in SHRM), του Cardiff University (MSc in Finance) και του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ομιλητές

Keynote Speaker Richard Mosley Ο Richard Mosley θεωρείται αυθεντία στον τομέα του Employer Brand Management. Κατέχει τη θέση του Global Head of Strategy & Advisory στην εξειδικευμένη στον τομέα διεθνή συμβουλευτική εταιρεία, Universum και διαθέτει 25ετή συμβουλευτική εμπειρία σε έργα ανάπτυξης employer branding σε εταιρείες όπως οι BP, Coca-Cola, Ferrero, GSK, HSBC, LEGO, L’Oreal, PepsiCo, Santander, Unilever κ.ά.
Αριστοτέλης Αλεξόπουλος Ο Αριστοτέλης Αλεξόπουλος είναι επαγγελματίας της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με σημαντική εμπειρία σε όλες τις περιοχές του HR management (HR generalist), από την επιλογή και προσέλκυση του προσωπικού μέχρι την εκπαίδευση και ανάπτυξή του, και από την ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων performance management μέχρι τη διαχείριση του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.
Κώστας Ιωαννίδης Ο Κώστας Ιωαννίδης είναι Οικονομολόγος, κάτοχος Executive ΜΒΑ και Advanced Diploma in Leadership & Executive Coaching.
Ηρώ Μέλλιου Η Ηρώ Μέλλιου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών με ειδίκευση σε θέματα Management Learning από το Lancaster University της Μεγάλης Βρετανίας.
  • XΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team