Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ο Richard Mosley keynote speaker στο Employer Branding Conference

Marketing Week Online | 20 Απριλίου 2017 | 16:15 Γράφει το MarketingWeek   Online Team Topics: Conferences,Human Resources

Το Employer brand αποτελεί βασικό πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων και στρατηγική προτεραιότητα για το 60% των CEOs διεθνώς.

Στις 30 Μαΐου 2017, η Boussias Communications παρουσιάζει το πρώτο συνέδριο που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Employer Branding, τη στρατηγική με την οποία οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται την επωνυμία τους ως Εργοδότη εντός και εκτός του οργανισμού. Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει με έναν ολοκληρωμένο και εφαρμόσιμο τρόπο πώς οι εταιρείες στην Ελλάδα μπορούν να αναπτύξουν, να ενεργοποιήσουν και να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα του Employer brand τους, μέσα από τη σωστή συνεργασία Marketing, Corporate & Internal Communications και HR.

Για τον σκοπό αυτό, φιλοξενεί ως κεντρικό ομιλητή τον Νο 1 expert στον τομέα του Employer Brand Management στον κόσμο, Richard Mosley. Ο R. Mosley είναι Global Head of Strategy & Advisory στη διεθνή συμβουλευτική εταιρεία Universum και διαθέτει 25ετή εμπειρία σε έργα ανάπτυξης employer branding σε εταιρείες όπως οι BP, Coca-Cola, Ferrero, GSK, HSBC, Lego, L’Oreal, PepsiCo, Santander, Unilever κ.ά. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «The Employer Brand», «Employer Brand Management» και «Employer Branding for Dummies» και ομιλητής στα μεγαλύτερα συνέδρια του κόσμου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.employerbranding.gr.

  • XΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team